De #1 in halfverharde en onverharde wegen

Dé specialist in half- en onverharde wegen

Over Green Road

Terug naar de startpagina

Building The Green Way

Green Road is een alerte firma die gisteren, vandaag en morgen de standaard zet inzake innovatieve werkmethodes voor trage wegen en paden.

Wij zijn 100% gefocust op kwaliteit, dienstverlening en klantentevredenheid.

Onze vaste kern mensen hebben van een hobby hun job gemaakt. Deze unieke begeestering resulteert in een aangename sfeer op de werkvloer, een positieve groei van ons bedrijf en een zeer grote klanttevredenheid.

Historiek van Green Road

In 2002 zag Green Road – toen nog een bvba – het eerste levenslicht onder leiding van de vorige eigenaar Luc Hespeels. De eerste tractoren en machines werden aangekocht met het oog op het aanleggen van onverharde wegen of ‘trage wegen’.

In 2003 werd bvba omgevormd tot een nv. Het aantal tractoren en andere machines werd stelselmatig uitgebouwd en de reputatie van het bedrijf groeit in gans Vlaanderen.

Verschillende specifieke machines worden ontwikkeld en geproduceerd op maat. Op deze manier onderscheidt het bedrijf zich al snel op uitvoeringssnelheid en aandacht voor het ecologische aspect in een niche activiteit.

In 2012 wordt het bedrijf overgenomen door Hans De Keyser (°1973), die meteen inzet op innovatie om het bedrijf verder uit te bouwen en te moderniseren.

2014 is het startschot voor de ontwikkeling van het unieke greenROAD® materiaal.

Na enkele jaren intensief onderzoek, wordt deze drainerende half verharding met succes in de markt gezet.

In 2015 wordt het Octrooi voor greenROAD® goedgekeurd.

In 2016 werd zoomranden® – een nieuwe winteractiviteit – ontwikkeld.
Deze all-in-one handeling maakt grondig komaf met de afwateringsproblemen door bermgroei. In datzelfde jaar wordt ook voor dit procédé een octrooi goedgekeurd.

2019: Vandaag heeft het bedrijf ruim 1200 referenties, naambekendheid en een ijzersterke reputatie opgebouwd in zowel Vlaanderen als Wallonië.

Missie & Visie van Green Road

Ecologisch en economisch verantwoord

Economisch en ecologisch verantwoorde methode in belangrijke mate bijgedragen tot de (her)ontdekking en de herwaardering van het netwerk van trage wegen in België.

Machinepark

De bedrijfsleiding van Green Road maakt er een punt van met kwaliteitsmateriaal aan het werk te gaan. Dit ten voordele van de eindklant en -gebruiker, alsook het werkplezier van ons grootste kapitaal: ons personeel.

Voor een aantal Green Road procédés werd een volledig nieuwe machine ontworpen. Zo kunnen wij onze klanten bieden wat zij van ons verwachten: efficiënt, economisch en duurzaam werk.

error: Content is protected !!
Geverifieerd door MonsterInsights