Maatregels Coronavirus »

Zoomranden®

Wat & Waarom?

Terug naar de startpagina

Pasklare, snelle én economische oplossing

Gebaseerd op onze visie “Elk werk wordt zo praktisch, economisch én ecologisch mogelijk uitgevoerd”, werd ook het zoomranden® door ons ontwikkeld.

Overgroeide randen van fietspaden verminderen de nuttige breedte van het fietspad. Bovendien kunnen de randen voor stagnerend water zorgen op het wegdek. Dit is zeer oncomfortabel voor de gebruiker en kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden in de winterperiode. Stagnerend water zal ook de levensduur van de verharding aanzienlijk verkorten en aanleiding geven tot substantiële onderhoudskosten.

Zoomranden® biedt u hier een pasklare, snelle én economische oplossing.

In één vlotte beweging wordt – door middel van 3 opeenvolgende machines – het overtollig organisch materiaal weggesneden, opgeschept en versnipperd terug gegeven aan de natuur.

De kleinere resten worden netjes weggeveegd. De diepte en breedte van het weg te snijden materiaal wordt in overeenstemming met de klant aangepast.

Zo kunnen wij per dag 6 tot 10 km weg of fietspad zijn originele afwateringscapaciteit in de oorspronkelijke staat herstellen én deze garanderen voor langere termijn.

error: Content is protected !!
Geverifieerd door MonsterInsights